Skip to main content
Velkommen til Begravelsesforretningen Betina Pape
  • Velkommen

  • Velkommen

  • Velkommen

  • Velkommen

Bedemand Betina Pape

Jeg hedder Betina Pape. Jeg er fra 1976, født og opvokset ved Grenaa, og i dag gift med Flemming, som er organist i flere af de omkringliggende landsbykirker. Vi bor i Grenaa, tæt ved heden, havet og med skoven som have.

Den 1. marts 2020 blev jeg indehaver af Begravelsesforretningen Betina Pape, hvor nærvær, respekt og tryghed prioriteres.

Jeg er her for at hjælpe og støtte dig og dine i en svær tid, og sørge for at din kære får den smukkeste afsked.

Efter mange års erfaring i hjemmeplejen, 12 år som graver på Homå kirkegård og de seneste år i mit virke som bedemand, ved jeg hvor stor betydning det har for jer som pårørende, i en sorgsituation, at føle sig tryg.

Det er vigtigt for mig at udvise omhu og omsorg og værne om både den afdøde og pårørende i den svære tid og sørge for, at afskeden foregår efter de pårørendes eller afdødes ønsker, så de får den smukkeste afsked med deres kære og så god en oplevelse som muligt.

Bæredygtig livstil, grønne hverdagsvaner og dansk produceret betyder mere og mere for rigtig mange. I min Begravelsesforretning er det også vigtigt for mig at kunne tilbyde en bæredygtig begravelse/ bisættelse så de pårørende har muligheden for at den afdøde kan forlade denne verden i en bæredygtig ånd. Jeg har kister lavet af bambus, bambus urner, biologiske urner og meget mere. Se mere under menuen produkter.

I mit arbejde som bedemand er det vigtigt for mig at være tilstede og udvise mit nærvær, være tæt omkring døden og tilsmile livet og den betydningsfulde historie det har at fortælle.

Du er altid velkommen i min forretning til en snak og kop kaffe, og jeg kommer også meget gerne forbi jer i eget hjem, til en uforpligtende snak om forløbet omkring et dødsfald. Min erfaring er jeres tryghed.

Jeg er der for dig!

Til at hjælpe mig i det daglige har jeg været så heldig at få Peter som medhjælper i min forretning.

Peter Kjær Andersen

Jeg er ansat som assistent hos Begravelsesforretningen Betina Pape.
Jeg har igennem mange år leveret musik til festlige lejligheder på hele Djursland. Før jeg kom til Betina Pape har jeg arbejdet hos en anden bedemand, og har taget kurser indenfor faget.

Jeg er her for at hjælpe, når du har mistet en af dine kære, og til at varetage de praktiske opgaver, som følger i den svære situation.