Skip to main content
Velkommen til Begravelsesforretningen Betina Pape

Din lokale bedemand i Norddjurs og Syddjurs

Begravelsesforretningen Betina Pape, din bedemand i Nord- og Syddjurs

Der er mange ting at forholde sig til som pårørende, når en af vores nære og kære går bort. Ud over at skulle lære at være i en tilværelse uden afdøde, er der også mange praktiske ting, der skal tages stilling til. Herunder en mængde papirarbejde, det er lovpligtigt at udfylde korrekt, samt planlægningen af en begravelse eller bisættelse.

Hos Begravelsesforretningen Betina Pape kan vi hjælpe dig med alt, hvad der vedrører bisættelse eller begravelse i Norddjurs og Syddjurs. Lige fra udfyldelse af papirer til afholdelse af en kirkelig eller borgerlig højtidelighed. Samtidig fungerer vi som din støtte i en svær til, hvilket gør det muligt for dig at være til stede i din sorg og få ro til at dvæle ved det tab, du har lidt.

Sådan fungerer samarbejdet med Bedemand Betina Pape

Hos Begravelsesforretningen Betina Pape er du sikret et samarbejde med en professionel og erfaring bedemand med mange år i branchen bag sig. Et samarbejde, hvor omsorg og omhu er nogle af de nøgleord, vi altid arbejder ud fra, så den sidste afsked bliver så god og minderig som muligt.

Vi har et indgående lokalkendskab både på Norddjurs og Syddjurs. Det betyder, at du trygt kan overlade det til os at planlægge og arrangere en begravelse eller bisættelse. Vi ved, hvilken kirke eller hvilket kapel, der er ledigt og bedst kan danne rammen om lige netop den type ceremoni, du ønsker. Og har du behov for at finde lokaler til mindesamvær efterfølgende, kan vi også assistere her.

Bisættelse og begravelse på Norddjurs og Syddjurs

Ved behov for at afholde en bisættelse eller en begravelse på Norddjurs eller Syddjurs, er Bedemand Betina Pape det rette valg. Vi har mange års erfaring og gør altid vores yderste for at imødekomme både dine og afdødes ønsker.

Et bæredygtigt valg af bedemand

En bæredygtig tilgang til tilværelsen bliver mere og mere almindelig, og det samme gør sig gældende, når det kommer til den sidste rejse. Det at vælge grønt i hverdagen og at foretrække danskproducerede varer, gør sig også gældende i bedemandsbranchen. Derfor kan du hos Bedemand Betina Pape udelukkende få danskproducerede kister, hvoraf nogle er fremstillet i miljøvenlig bambus. Det er også muligt at få urner fremstillet af bambus – eller i ler fra Bornholm.

Kontakt Begravelsesforretningen Betina Pape på Nord-/Syddjurs

Hos Begravelsesforretningen Betina Pape er vi aldrig mere end et telefonopkald væk. Jeg træffes på tlf. 93 94 88 12 / SMS 93 94 88 12 hele døgnet. Den indledende samtale kan enten finde sted i vores lokaler i det centrale Grenaa eller hjemme hos dig. Det er alt sammen op til dig, og hvad du foretrækker.