Skip to main content
Velkommen til Begravelsesforretningen Betina Pape

Den lokale bedemand i Ebeltoft

Begravelsesforretningen Betina Pape, din bedemand i Ebeltoft

Det kan være en næsten uoverkommelig opgave at skulle planlægge og arrangere en bisættelse eller begravelse efter et dødsfald i familien eller den nære vennekreds. Samtidig følger der flere papirer i kølvandet på dødsfaldet – papirer, det er lovpligtigt at udfylde korrekt.

Hos Begravelsesforretningen Betina Pape i Ebeltoft står vi til rådighed som din lokale bedemand, der kan hjælpe dig med både at få udfyldt papirerne og at arrangere en begravelse eller bisættelse i Ebeltoft, der er helt i afdødes ånd. Samtidig sørger vi for at være din praktiske støtte gennem en svær tid.

Har du behov for at få indrykket en dødsannonce, finde en kirkesanger, bestille kiste- og/eller kirkepynt, få trykt sangblade mv., kan vi også være til assistance.

Vi hjælper med bisættelse og begravelse i Ebeltoft

Uanset om du ønsker en kirkelig eller borgerlig højtidelighed, om det skal være en begravelse eller en bisættelse, kan vi hjælpe dig hos Bedemand Betina Pape. Det er vigtigt for os, at du føler dig hørt i forhold til dine eller afdødes ønsker, og at du har tillid til os gennem hele processen. 

Vi har et indgående lokalkendskab, når det gælder Ebeltoft og omegn, og derfor kan du trygt overlade planlægningen af højtidligheden til os. Vi ved, hvilke kirker eller kapeller der er ledige – og som egner sig til den type ceremoni, du ønsker – lige som vi også kan være behjælpelige når det gælder lokaler til et eventuelt mindesamvær.

Professionel bedemand i Ebeltoft

Bedemand Betina Pape har været mange år i branchen og er professionel bedemand, der altid arbejder ud fra nøgleord som omsorg og omhu. Det er vigtigt for os at værne om såvel afdøde som pårørende med respekt – og på en måde, så den sidste rejse bliver både smuk og mindeværdig.

Vælg bæredygtigt – også når det gælder din bedemand

Det er blevet mere og mere almindeligt at have et bæredygtigt syn på tilværelsen. At vælge danskproducerede varer og have gode og grønne vaner i hverdagen. Og også bæredygtighed i forbindelse med den sidste rejse er blevet noget, flere og flere vælger til. Hos Bedemand Betina Pape er hele vores udvalg af kister produceret i Danmark. Nogle af dem er fremstillet i bambus, der er yderst miljøvenligt, lige som nogle af urnerne også er det. Du kan også vælge urner, der er lavet af ler fra Bornholm.

Kontakt din bedemand i Ebeltoft

Har du lyst til at komme forbi vores konto, ligger det i Grenaa centrum. Her er du altid velkommen til en snak – vi kan tage den indledende samtale jer, eller vi kan komme hjem til dig. Det er helt op til dig, og hvad du føler dig bedst tilpas med. Jeg træffes på tlf. 93 94 88 12 / SMS 93 94 88 12 hele døgnet.