Skip to main content
Velkommen til Begravelsesforretningen Betina Pape

Den lokale bedemand i Rønde

Begravelsesforretningen Betina Pape, Rønde

Når en af vore kære går bort, kan det virke som en uoverskuelig opgave at skulle planlægge en begravelse eller bisættelse samt sørge for, at de lovpligtige papirer, der uundgåeligt følger med et dødsfald, bliver udfyldt korrekt.

Når du vælger Begravelsesforretningen Betina Pape i Rønde som din lokale bedemand, vælger du samtidig en bedemand, der hjælper og støtter dig igennem en vanskelig tid. Hos os får du professionel og empatisk hjælp og rådgivning i forbindelse med planlægningen af en bisættelse eller begravelse i Rønde, uanset om du ønsker en borgerlig eller kirkelig højtidelighed. Vi kan også være behjælpelige med papirarbejdet vedrørende dødsfaldet, lige som vi kan assistere i forbindelse med indrykning af dødsannonce i lokalavisen, med at finde en sanger til kirken, få trykt salmeblade, stå for blomsterpynt til kiste og/eller kirke mv.

Hjælp til begravelse og bisættelse i Rønde

Hos Bedemand Betina Pape hjælper vi med at arrangere en begravelse eller bisættelse i eller omkring Rønde ud fra de ønsker, du eller afdøde måtte have.

Det ligger os meget på sinde, at du har tillid til os og føler dig tryg. Vi er din praktiske støtte i en vanskelig tid, så overlad det roligt til os at arrangere højtideligheden. Vi har et stort lokalkendskab i Rønde og omegn, hvilket er med til at sikre, at begravelsen eller bisættelsen kommer til at finde sted i en kirke eller et kapel, der er særlig velegnet til lige netop den type afsked, du eller afdøde har ønsket.

Er du interesseret i at afholde mindesamvær efter højtideligheden, kan vi desuden være behjælpelige med at finde egnede lokaler i området.

Din professionelle bedemand i Rønde

Hos Begravelsesforretningen Betina Pape møder du udelukkende professionelle og erfarne bedemænd, der har arbejdet mange år i branchen. Omhu og omsorg er nogle af de nøgleord, vi altid arbejder ud fra, og vi gør altid vores ypperste for, at den sidste afsked bliver så god og mindeværdig som muligt.

Begravelsesforretningen Betina Pape – det bæredygtige valg

Mange mennesker lever i dag bæredygtigt i større eller mindre omfang. Vælger danskproducerede varer og går op i gode, grønne hverdagsvaner. Hvis du og/eller afdøde gerne vil træffe et bæredygtigt valg, også når det gælder begravelse eller bisættelse, kan vi hjælpe hos Bedemand Betina Pape. Vi tilbyder nemlig udelukkende danskproducerede kister – nogle af dem endda i bambus, der er en yderst miljørigtig træsort. Du kan også vælge urner af bambus eller i ler fra Bornholm.

Kontakt din lokale bedemand i Rønde

Vores lokaler ligger i Grenaa centrum. Her er du altid velkommen til en indledende samtale i rolige omgivelser. Foretrækker du det, kan vi også komme hjem til dig eller mødes på afdødes adresse. Jeg træffes på tlf. 93 94 88 12 / SMS 93 94 88 12 hele døgnet.