Skip to main content
Velkommen til Begravelsesforretningen Betina Pape

Din lokale bedemand i Allingåbro

Betina Pape – din bedemand i Allingåbro

Som pårørende kan det være vanskeligt at overskue de praktiske forpligtelser, der uundgåeligt følger med et dødsfald. Der er bl.a. anmeldelse af dødsfaldet, lovpligtigt papirarbejde, der skal udfyldes korrekt, samt planlægning af en bisættelse eller begravelse.

Hos Begravelsesforretningen Betina Pape i Allingåbro støtter vi dig hele vejen igennem den svære tid. Vi hjælper og rådgiver i forbindelse med planlægning af en begravelse eller bisættelse, uanset om det skal være en kirkelig eller en borgerlig handling, og vi kan også hjælpe med at udfylde det relevante papirarbejde. Ønsker du en hånd til at indrykke en dødsannonce i lokaleavisen, finde en kirkesanger og/eller arrangere kiste- og/eller kirkepynt, kan vi også være behjælpelige hermed.

Begravelse og bisættelse i Allingåbro

Hos Bedemand Betina Pape får du professionel og erfaring rådgivning efter og i forbindelse med dit tab. Vi hjælper med at arrangere en begravelse eller bisættelse i Allingåbro eller omegn holdt i afdødes ånd under hensyntagen til de ønsker, der måtte være.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg hos os og har tillid til os, så vi fungerer som din støtte i den svære tid. Vores store lokalkendskab i Allingåbro og omegn er desuden med til at sikre, at højtideligheden kommer til at foregå i en kirke eller det kapel, der bedst lever op til dine ønsker. Vi kan også komme med lokale forslag til, hvor et eventuelt mindesamvær efter højtideligheden kunne foregå.

Lang erfaring med bisættelse og begravelse

Hos os i Begravelsesforretningen Betina Pape er vi professionelle bedemænd, der har mange års erfaring i branchen. Vi arbejder ud fra nøgleordene omhu og omsorg, og når du bruger os som din lokale bedemand i Allingåbro, kan du trygt stole på, at vi gør vores yderste for at værne om både afdøde og dig som pårørende, og at den sidste rejse bliver så god og minderig som muligt.

Din bæredygtige bedemand

I dag er det bæredygtige valg en stor del af mange menneskers livsstil. Lokalt producerede varer, biologisk nedbrydelige produkter mv. Hos Bedemand Betina Pape lægger vi også vægt på det bæredygtige og tilbyder derfor danskproducerede kister fra Fuglebjerg Kistefabrik i Slagelse. Det er desuden muligt at vælge en kiste eller en urne, der er en meget miljørigtig træsort. Vi har også urner i ler fra Bornholm.

Din lokale bedemand i Allingåbro

Når du vælger at bruge Betina Pape som din lokale bedemand, når du oplever et dødsfald blandt dine nære, er du sikker på at vælge en bedemand med gode, solide værdier – og en bedemand, der altid er der for dig. En indledende samtale med os består bl.a. af en snak om dine forventninger og ønsker til højtideligheden.

Kontakt Begravelsesforretningen Betina Pape, Allingåbro

Du finder vores lokaler i Grenaa centrum. Vi kan holde den indledende samtale her, eller vi kan komme hjem til dig. Vi kan også mødes på afdødes adresse – det er op til dig. Jeg træffes på tlf. 93 94 88 12 / SMS 93 94 88 12 hele døgnet.