Skip to main content
Velkommen til Begravelsesforretningen Betina Pape

Min sidste vilje

Min sidste vilje

Min sidste vilje, er en mulighed for at du selv kan skrive dine ønsker ned, så dine nærmeste kan læse hvad du ønsker i forbindelse med din død.

I folderen Min sidste vilje er der mulighed for at skrive om du ønsker en begravelse eller kremeres, salme eller sangvalg, blomster på kisten. Om du ønsker at blive spredt over havet, hvilken kirkegård du ønsker.

Dokumentet skal underskrives for at være gældende. Fortæl dine nærmeste at du har udfyldt Min sidste vilje og hvor de vil kunne få adgang til den (du er velkommen til at ligge genparten her hos Begravelsesforretningen Betina Pape).

Du er meget velkommen til at komme i forretningen og få en snak om Min sidste vilje, eller kontakte mig. Jeg kører gerne hjem til dig og hjælper med at udfylde den, det er gratis og uforpligtende.
Jeg træffes på tlf. 93 94 88 12 / SMS 93 94 88 12 hele døgnet.

Min sidste vilje kan også downloades her ved at klikke på nedenstående link.