Skip to main content
Velkommen til Begravelsesforretningen Betina Pape

Din lokale bedemand i Grenaa

Din bedemand i Grenaa – Betina Pape

Hvis du har mistet en af dine kære og skal bruge en bedemand i eller omkring Grenaa, er Begravelsesforretningen Betina Pape det rigtige valg. Her får du råd og vejledning af en professionel og erfaren bedemand, der hjælper med at planlægge og arrangere en begravelse eller bisættelse, der imødekommer dine og afdødes ønsker.

Ud over planlægningen og udførelsen af selve ceremonien, kan vi hjælpe med at udfylde de lovpligtige papirer, der følger med et dødsfald, lige som vi kan arrangere kirke- og kistepynt, rustvognskørsel mv.

Bisættelse og begravelse i Grenaa

Det er vores fornemste opgave hos Bedemand Betina Pape at være din støtte i en svær tid. Vores indgående lokalkendskab til Grenaa gør, at vi ved, hvilken kirke eller hvilket kapel der lever op til de ønsker, du har for begravelsen eller bisættelsen. Det gør også, at vi kan hjælpe med at finde egnede lokaler til et eventuelt mindesamvær. Har du f.eks. behov for en kirkesanger, hjælp til at indrykket en dødsannonce i lokalavisen, få trykt salmeblade mv., kan vi også assistere.

Lang erfaring med begravelse og bisættelse i Grenaa og omegn

Hos Begravelsesforretningen Betina Pape er det vigtigt for os at udvise både omhu og omsorg samt værne om både afdøde og de pårørende i en svær tid. Det ligger os meget på sinde, at den sidste rejse lever op til dine eller afdødes ønsker, så afskeden bliver både personlig og minderig. 

Bedemand Betina Pape – det bæredygtige valg

Den bæredygtige livsstil, grønne hverdagsvaner og danskproducerede produkter er vigtig for mange. Derfor kan du hos Begravelsesforretningen Betina Pape også vælge en bæredygtig begravelse eller bisættelse, f.eks. ved at vælge en kiste eller urne fremstillet af bambus eller bornholmsk ler. Samtlige kister hos Bedemand Betina Pape er danskproducerede hos Fuglebjerg Kistefabrik i Slagelse.

Kontakt din bedemand i Grenaa

Begravelsesforretningen Betina Pape har lokaler i Grenaa centrum. Her kan den indledende samtale finde sted i rolige rammer, eller vi kan komme hjem til dig eller på afdødes adresse, alt efter hvad du ønsker. Jeg træffes på tlf. 93 94 88 12 / SMS 93 94 88 12 hele døgnet.