Skip to main content
Velkommen til Begravelsesforretningen Betina Pape

Bedemand i Ryomgård og Kolind

Din lokale bedemand i Ryomgård og Kolind

Hvis du har mistet en af dine nære og kære, kan det være næsten uoverkommeligt også at skulle forholde dig til lovpligtigt papirarbejde, der skal udfyldes korrekt, samt planlægningen og afholdelsen af en begravelse eller bisættelse.

Begravelsesforretningen Betina Pape er din lokale bedemand i Ryomgård og Kolind. Hos os får du professionel og erfaren rådgivning efter dit tab samt hjælp til at arrangere en begravelse eller bisættelse holdt i afdødes ånd efter dine og/eller afdødes ønsker. Vi kan hjælpe i det omfang, du ønsker det, og vi er også gerne behjælpelige med at formidle kontakt til kirke eller kapel, arrangere kiste- og/eller kirkepynt, kirkesanger mv.

Bisættelse og begravelse i og omkring Ryomgård og Kolind

Hos Bedemand Betina Pape er den gensidige tryghed og tillid alfa og omega, så du kan støtte dig til os midt i den svære tid. Vi har et stort lokalkendskab til området, og derfor kan vi være behjælpelige med at formidle kontakten til den kirke eller det kapel, der bedst vil kunne danne rammen om den ønskede højtidelighed. Hvis der skal være mindesamvær efter ceremonien, kender vi også mange egnede, lokale steder, og vi kan råde og vejlede, hvad angår blomster, dødsannonce i lokalavisen mv.

Mange års erfaring med begravelse og bisættelse

Omhu og omsorg er nøgleord hos os i Begravelsesforretningen Betina Pape. Vi sørger for at værne om både afdøde og dig som pårørende, så den sidste rejse bliver både smuk og minderig – og lige som du ønsker den.

Et bæredygtigt valg af bedemand

Flere og flere lægger stor vægt på en bæredygtig livsstil, gode, miljørigtige hverdagsvaner og produkter, der er fremstillet i Danmark. Hos Begravelsesforretningen Betina Pape er det derfor muligt at vælge en begravelse eller en bisættelse, der er mere bæredygtig end traditionelle højtideligheder. Vælg bl.a. en urne eller kiste fremstillet af bornholmsk ler eller bambus. Alle vores kister er desuden fremstillet i Slagelse hos Fuglebjerg Kistefabrik.

Brug Betina Pape som din lokale bedemand

Når du vælger Betina Pape som din lokale bedemand, vælger du samtidig en bedemand med værdierne i orden, og en bedemand, der altid er der, når du har brug for os. Et samarbejde med os indledes med en samtale om dine ønsker og forventninger til højtideligheden, om det skal være en begravelse eller bisættelse, om ceremonien skal være borgerlig eller kirkelig, ønsker du mindesamvær bagefter mv.

Kontakt din bedemand i Ryomgård og Kolind

Du finder vores lokaler i Grenaa centrum, hvor vi kan holde den indledende samtale i rolige rammer. Vi kan også komme hjem til dig, eller vi kan mødes på afdødes adresse – du bestemmer. Jeg træffes på tlf. 93 94 88 12 / SMS 93 94 88 12 hele døgnet.